Tisztelt Látogató!

1991- ben alakult vállalkozásunk alaptevékenysége építőipari generál kivitelezés, lakóépületek felújítása, átalakítása, építőmesteri és szakipari munkák végzése.

Épület felújítási munkáink jelentős részét a talaj- és csapadékvíz elleni szigetelések felújítása teszi ki, melyek közt az egészen kis méretű előtetőktől a több ezer m2-es csarnoktetőkig minden típus megtalálható.

Vonalas létesítmények tekintetében a polietilén (PE) és a polipropilén (PP) csövek minősített hegesztéssel történő szerelésére, víz és szennyvíz technológiai szerelésekre, valamint automata öntözőrendszerek telepítésére fektetünk nagyobb hangsúlyt.

A minőségi, magas színvonalú munkavégzés a több éves tapasztalattal rendelkező, képzett szakembereinknek továbbá jól felszerelt eszköz- és gépparkunknak köszönhető.

Számunkra rendkívül fontos Megrendelőink elégedettsége, ezért igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az adott feladat elvégzéséhez, a gazdaságosság, a minőség és a határidő szem előtt tartásával.

Növekvő megrendelői körünkben megtalálhatók közületek, önkormányzatok, gazdasági és magánszemélyek egyaránt, akik úgy gondolták, hogy a KVÁDER Kft. által nyújtott szolgáltatás a legalkalmasabb ilyen vonatkozású problémájuk tartós és megbízható megoldására.

Akik minket választottak már tudják, hogy okosan döntöttek, amikor a megbízhatóságot és minőséget választották, remélem hamarosan Önt is közöttük köszönthetem!

Tisztelettel:

Lehoczky Tamás
ügyvezető