Minőségi díj, ISO minősítéseink

Ahhoz, hogy megrendelőinknek magasabb igényű szolgáltatást nyújtsunk 1999-ben cégünknél kiépítettük az ISO 9002 (2017-től ISO 9001:2015) minőségirányítási rendszert.

Környezettudatosságunkból adódóan 2006-ban bevezettük az ISO 14001 környezetirányítási rendszert is.

Kisvállalkozás kategóriában, cégünk nyerte el a Regionális Minőségi Díjat a Dél-Alföldi Régióban (Bács-Kiskun-, Békés-, Csongrád-megyék).

Remélem, hamarosan Önt is elégedett megredelőink között köszönthetjük!

Kérjen ingyenes visszahívást

Kapcsolatfelvétel

KVÁDER Építőipari Szolgáltató KFT

Szeghalom

Adószám: 12662775-2-04
Székhely: 5520 Szeghalom, Széchenyi u. 5/1.
Email: kvader [@] kitnet.hu

Lehoczky Tamás ügyvezető
mobil: +36-20/ 9618-874

Lehoczky Tamásné gazdasági ügyintéző
mobil: +36-20/ 966-3539

Kérjen ingyenes visszahívást!

Alépítményi szigetelések

4_b

Talajnedvesség, talajpára elleni szigetelés: épületszerkezetek közötti, talajnedvesség párolgása ill. a talajvízből kapillárisan felszívódó nedvesség ellen, melyek nem rendelkeznek hidrosztatikai nyomással, készülhet vízzáró vagy teljesen vízhatlan szigetelés.

Talajvíz elleni szigetelés: az épületszerkezetekre –a bemerülési mélységtől függő- hidrosztatikai nyomással rendelkező víz elleni szigetelés. Takart szerkezet lévén, nagyobb odafigyelést és precizitást igényel.

Zöldtető

zöldtető (B)

A zöldtető, hasznosított, növényzettel telepített, járható lapostető, mely készülhet lakóépületek, társasházak, irodaépületek különböző szintjeire. Így akár az emeleti teraszunkra kilépve is egészségesebb, megnyugtatóbb zöld környezet vehet körül minket.

Ez a technológia –takart szerkezet lévén- nagyobb odafigyelést és precizitást igényel. Zöldtető szigetelés készülhet két- vagy több rétegű bitumenes lemezből vagy egy rétegben PVC szigetelő lemezből. Nagyon fontos, hogy csak FLL vagy azzal egyenértékű tanúsítással rendelkező, gyökérálló szigetelőanyagok kerülhetnek beépítésre.

Fordított rétegrendű tető

fordított tető (B)

A kaviccsal vagy járólapokkal leterhelt hőszigetelés a vízszigetelés fölött helyezkedik el, ezáltal védi a mechanikai sérülésektől és az UV sugárzástól. Ez a megoldás is alkalmazható, ha a lapostetőnket nem régen újítottuk fel és most szeretnénk a hőszigetelését is fokozni

Egyenes rétegrendű tető

nagyobb tetők (B)

A legjobban elterjedt megoldás, kisebb garázstetőktől a nagyobb felületű társasházi, ill. csarnoktetőkig, ahol a hőszigetelés a vízszigetelés alatt van. A bitumenes vízszigetelés készülhet két rétegben vagy egyrétegű alkalmazásra minősített anyagból, egy rétegben, járható és nem járható kivitelben.