Tetőszigetelés

Munkáink jelentős részét csapadékvíz elleni szigetelések készítése, felújítása, javítása teszi ki. Kivitelezéseink során a legjobban bevált szigetelőanyagokat, modifikált bitumenes lemezeket vagy PVC szigetelő lemezeket használunk az igényekhez legjobban igazodó rétegrenddel és anyagvastagságokkal. Felújítás során szükség lehet a tető –nagyobb energia- és költség megtakarítást eredményező- utólagos ásványgyapot vagy PS hőszigetelésére is, illetve lefolyástalan területek esetén, nagyobb lejtés kialakítására lejtésképző elemekkel.

MŰANYAG CSŐSZERELÉS, HEGESZTÉS

Vállaljuk lakossági és ipari intézmények víz-, szennyvíz- és technológiai csővezetékek hegesztését, szerelését PE, PP, PVC anyagú műanyag csövekből, valamint GEBERIT, PIPELIFE, WAVIN vákuumos csapadékvíz elvezető rendszerek építését.

UTÓLAGOS FALSZIGETELÉS, FALFŰRÉSZELÉS

Régi épületek egyik legnagyobb problémája, hogy nem készült vagy már elöregedett a lábazat és a falak közötti szigetelés. A felszívódó nedvesség egyre nagyobb területen jelentkezik, amit különböző adalékkal ellátott vakolatok, falszárító vakolatok csak ideig-óráig tudnak –látszólag- megoldani, rosszabb esetekben megjelenhet a penész is. Erre a problémára jelent tartós, megbízható megoldást a falfűrészeléses, utólagos falszigetelés. A modifikált bitumenes vagy PE szigetelő lemezt szakaszosan, a padlószint feletti, két téglasor közötti fugába vágott résbe fűzzük, átfedéssel, kiékeléssel, a fugák habarccsal történő helyreállításával. Az így elkészített falszigetelés később csatlakoztatható az aljzatbeton szigeteléshez is.

CSŐKAMERÁZÁS

A csőkamerázás legnagyobb előnye, hogy a szennyvíz-, csapadékvíz-elvezető hálózatok felülvizsgálatához és a meghibásodás kiszűréséhez nincs, illetve alig van szükség szerkezeti bontásra, így lényegesen hatékonyabban és mindenekelőtt olcsóbban megtalálható a probléma forrása.

Nem kell találgatni, hogy vajon hol lehet eltörve a cső, mi okozhatja rendszeresen a dugulást, lakás felújítás esetén szükséges-e a csővezetékek cseréje.

Kérjen ingyenes visszahívást

Kapcsolatfelvétel

KVÁDER Építőipari Szolgáltató KFT

Szeghalom

Adószám: 12662775-2-04
Székhely: 5520 Szeghalom, Széchenyi u. 5/1.
Email: kvader [@] kitnet.hu

Lehoczky Tamás ügyvezető
mobil: +36-20/ 9618-874

Lehoczky Tamásné gazdasági ügyintéző
mobil: +36-20/ 966-3539

Egyenes rétegrendű tető

nagyobb tetők (B)

A legjobban elterjedt megoldás, kisebb garázstetőktől a nagyobb felületű társasházi, ill. csarnoktetőkig, ahol a hőszigetelés a vízszigetelés alatt van. A bitumenes vízszigetelés készülhet két rétegben vagy egyrétegű alkalmazásra minősített anyagból, egy rétegben, járható és nem járható kivitelben.

Fordított rétegrendű tető

fordított tető (B)

A kaviccsal vagy járólapokkal leterhelt hőszigetelés a vízszigetelés fölött helyezkedik el, ezáltal védi a mechanikai sérülésektől és az UV sugárzástól. Ez a megoldás is alkalmazható, ha a lapostetőnket nem régen újítottuk fel és most szeretnénk a hőszigetelését is fokozni

Zöldtető

zöldtető (B)

A zöldtető, hasznosított, növényzettel telepített, járható lapostető, mely készülhet lakóépületek, társasházak, irodaépületek különböző szintjeire. Így akár az emeleti teraszunkra kilépve is egészségesebb, megnyugtatóbb zöld környezet vehet körül minket.

Ez a technológia –takart szerkezet lévén- nagyobb odafigyelést és precizitást igényel. Zöldtető szigetelés készülhet két- vagy több rétegű bitumenes lemezből vagy egy rétegben PVC szigetelő lemezből. Nagyon fontos, hogy csak FLL vagy azzal egyenértékű tanúsítással rendelkező, gyökérálló szigetelőanyagok kerülhetnek beépítésre.

Alépítményi szigetelések

4_b

Talajnedvesség, talajpára elleni szigetelés: épületszerkezetek közötti, talajnedvesség párolgása ill. a talajvízből kapillárisan felszívódó nedvesség ellen, melyek nem rendelkeznek hidrosztatikai nyomással, készülhet vízzáró vagy teljesen vízhatlan szigetelés.

Talajvíz elleni szigetelés: az épületszerkezetekre –a bemerülési mélységtől függő- hidrosztatikai nyomással rendelkező víz elleni szigetelés. Takart szerkezet lévén, nagyobb odafigyelést és precizitást igényel.

Kérjen ingyenes visszahívást!